SPAAR VOOR EEN GRATIS BEHANDELING*

Boek nu bij ons een pedicure in Rotterdam

Wilt u graag uw voeten laten verzorgen en woont u in de buurt van Rotterdam. Maak dan snel een afspraak in onze salon. Wij bieden je namelijk een pedicure in Rotterdam waar uw voeten weer stralend van gaan uitzien. We beschikken over de juiste middelen en ervaring om zowel de voeten zelf als de nagels te verzorgen, waardoor u ze weer vol trots kunt showen in slippertjes en open schoenen. Niet voor niets is onze pedicure in Rotterdam zo populair in de lente en zomer, want dan beseffen veel mensen weer dan hun voeten meer zichtbaar zijn. Deze behandeling wordt ook vaak gecombineerd met onze manicure in Rotterdam, want voor beide behandelingen kun je in onze salon terecht. En op die manier loop zowel met mooie voeten als mooi verzorgde handen weer de salon uit.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Wat doen we tijdens deze pedicure in Rotterdam?

Een pedicurebehandeling bestaat altijd uit een aantal vaste onderdelen. Veel mensen denken dat enkel de nagels worden gelakt maar dat is natuurlijk niet waar. Tijdens onze pedicure in Rotterdam verwijderen we eventuele likdoorns en vijlen we het overtollig eelt weg, verzorgen we de huid en als u dat wilt lakken we de nagels in een kleur naar keuze. Dit kost wat extra’s, maar het standaard verzorgen van de nagels zit natuurlijk in de behandeling inbegrepen. We knippen en vijlen de nagels, en verzorgen de nagelriemen. Als u daarna de nagels ook gelakt wilt hebben dan heeft u de keuze uit een normale nagellak, een gellak of een French lak. Bij de laatste brengen we artwork op de nagels aan in een stijl naar keuze. We kunnen allerlei vormpjes schilderen met een klein kwastje, of glitters, flakes of steentjes aanbrengen.

Pedicure Rotterdam

Mooie nagels voor bij de perfecte outfit

Vrouwen komen vaak in onze beautysalon in Rotterdam om hun nagels te laten verzorgen voor een hele speciale gelegenheid. De manicure en pedicure in Rotterdam worden dan tegelijk geboekt (als de vrouw open schoenen gaat dragen in ieder geval) en we verzorgen alle nagels met een mooie French nagellak of gellak. Je kunt vervolgens kiezen voor glittersteentjes, een mooi patroontje of losse glitters, net wat je mooi vindt en wat past bij de outfit die je gaat dragen. Het slimste is om deze nail art op de dag voor deze gelegenheid aan te laten brengen (of diezelfde ochtend) om te voorkomen dat het beschadigt nog voordat het begint. En dan is het een kwestie van voorzichtig zijn met je nagels, want met ene beetje geluk heb je er nog weken plezier van!


MAAK NU EEN AFSPRAAK