SPAAR VOOR EEN GRATIS BEHANDELING*

Bij ons kunt u een manicure in Rotterdam boeken

Woont u in (de buurt van) Rotterdam en bent u dol op mooie nagels? Dan heeft u geluk, want in onze mooie salon kunt u een manicure in Rotterdam boeken. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van de nagels, of het nu om de nagels aan uw handen of voeten gaat. Ook voor een pedicure in Rotterdam bent u bij ons namelijk aan het juiste adres, of allebei tegelijk natuurlijk. Steeds meer vrouwen beseffen hoe leuk ze het vinden om constant met mooie nagels rond te lopen. Wij zijn het daar helemaal mee eens, en zijn in het bijzonder gespecialiseerd in nail art. Dit houdt in dat we uw nagels eerst lakken met een basiskleur (of transparant, dat kan ook) en deze vervolgens bewerken met allerlei mooie toevoegingen zoals glitters, flakes of steentjes. We kunnen zelfs met hele kleine kwastjes allerlei mooie vormpjes op uw nagels lakken, zoals hartjes, stippen. Jij kiest!

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Manicure in Rotterdam voor een stijlvolle look

Wat uw stijl ook is, wij kunnen je een manicure in Rotterdam bieden die helemaal past bij de gewenste look. Deze kan zowel super uitbundig zijn als super stijlvol, net wat u wenst. We hebben dan ook een grote veelzijdigheid aan klanten. De ene vrouw wil een super opvallende look met glitters en allerlei kleuren, terwijl de andere liever een basic look heeft in een minder opvallende kleur. In beide gevallen ogen je nagels na onze manicure in Rotterdam verzorgd, en als je er voorzichtig mee bent dan heb je er minstens een week plezier van. Als je kiest voor gellak is dat zelfs nog langer. Dit kan wekenlang mooi blijven, zolang je er maar een beetje voorzichtig mee omgaat.

Manicure Rotterdam

Pedicure of manicure in Rotterdam

In onze salon bieden we zowel een manicure als pedicure in Rotterdam. Want verzorgde handen zijn natuurlijk mooi om naar te kijken, maar verzorgde voeten zijn dat ook. Veel vrouwen combineren beide behandelen zelfs met elkaar, zeker in de lente en de zomer. Dan zijn uw voeten immers veel zichtbaar in slippertjes en open schoenen. En het is goed om te weten dat we ook pedicures aan mannen bieden, alleen dan natuurlijk zonder het lakken van de nagels. Want ook mannen hebben natuurlijk graag verzorgde voeten in de lente en de zomer. We verzorgen dan de huid, knippen de nagels, verwijderen eventuele likdoorns en overtollig eelt, en uw voeten kunnen er weer een hele poos tegenaan.


MAAK NU EEN AFSPRAAK