SPAAR VOOR EEN GRATIS BEHANDELING*

Beautysalon in Rotterdam voor manicures en pedicures

In onze nieuwe beautysalon in Rotterdam kunt u terecht voor zowel aan manicure als een pedicure in Rotterdam. We staan voor u klaar met maar liefst 400 kleuren nagellak, dus er zit er altijd een tussen die past bij de look die u voor ogen heeft. En het lakken van de nagels is natuurlijk niet het enige wat we doen. Als u kiest voor een pedicure dan verzorgen we de voeten zodanig dat u ze weer vol trots kunt laten zien in open schoenen en slippertjes, en na onze manicure in Rotterdam zien zowel uw nagels als uw handen er weer super verzorgd en netjes uit.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Beautysalon in Rotterdam voor een manicure

Woon je in de buurt van Rotterdam en wilt u graag mooie en verzorgde handen en nagels hebben? Maak dan een afspraak in onze stijlvol ingerichte beautysalon in Rotterdam. Wij hebben super veel ervaring met het verzorgen van de nagels, en kunnen ze bovendien voorzien van een mooi lakje. Of u nu kiest voor een standaard nagellak, een mooie kleur gellak of een uitgebreide French manicure maakt niet uit. We kunnen de nagels zelf voorzien van mooie nail art. De prijs die u voor deze manicure in Rotterdam betaalt is afhankelijk van hoe uitgebreid u de nagellak wilt hebben. Een simpel lakje is het goedkoopst, een gellak iets duurder (maar deze blijft ook veel langer zitten) en een French manicure of nail art is het duurst. Er zit immers veel meer tijd in het aanbrengen van deze lakjes. Veel vrouwen komen bij ons voor een bijzondere nail art voor een speciale gelegenheid, bijvoorbeeld een verjaardag of hun bruiloft. We brengen dan een nail art aan die past bij de outfit die ze gaan dragen, en verwerken daar desgewenst glitters, flakes of mooie (met de hand getekende) vormpjes in. Het is maar net wat je wenst.

Beautysalon Rotterdam

Beautysalon in Rotterdam voor een pedicure

U kunt natuurlijk ook en afspraak bij ons maken als u een pedicure wilt plannen, desgewenst inclusief het lakken van de nagels. De pedicures bieden we zowel aan mannen als aan vrouwen aan, want beiden vinden het natuurlijk fijn om met verzorgde voeten rond te lopen, zeker in de lente en de zomer. Bij een pedicure zonder nagellak verzorgen we de huid van de voeten, verwijderen overtollig eelt knippen en vijlen de nagels, etc. U kunt deze behandeling aanvullen met het aanbrengen van een lakje, waarbij u natuurlijk weer kunt kiezen uit een standaard lakje, een gellak of een heuse French manicure, net als bij onze manicures. En indien gewenst plannen we de manicure en pedicure op hetzelfde tijdstip, zodat u maar één keer naar onze beautysalon in Rotterdam hoeft te komen.


MAAK NU EEN AFSPRAAK